Inelele au fascinat intotdeauna omenirea si au avut o mare semnificatie sociala de-a lungul veacurilor. Ce reprezinta ele si care este semnificatia inelelor? In primul rand, pentru logodna exista inele, iar pentru casatorie exista verighete.

Cercul inchis care nu are sfarsit, reprezinta dragostea fara sfarsit. In plus, cercul infinit reprezinta perfectiunea.

Inele de logodna

Cea mai populara varianta de inele de logodna este cel de aur alb. Cel putin aceasta varianta se afla in fruntea listei inelelor de logodna ideale pentru majoritatea femeilor. Inelele de logodna din aur alb sunt putin mai rezistente decat inelele din aur galben.

Stralucirea rece se potriveste perfect cu diamantele si pietrele pretioase colorate. Inelele de logodna din aur galben conving prin culoarea lor calda si flateaza fiecare femeie. Aurul este un metal relativ moale care poate fi usor deformat.

Prin urmare, un anumit aliaj ar trebui sa fie deja prezent, mai ales daca inelul de logodna este purtat pentru o perioada mai lunga de timp. Un inel de logodna din aur galben ar trebui sa fie realizat dintr-un aliaj 585, astfel incat, logodnica ta sa se bucure de el pentru o lunga perioada de timp.

Inele de argint

Argintul este un material care practic poate fi combinat cu orice. De aceea este deosebit de popular pentru multe femei si, de asemenea, intotdeauna potrivit ca un cadou. Un inel delicat de dama poate fi purtat la fel de bine in viata de zi cu zi ca si la ocazii festive.

Modelele de inele de argint arata calme si iti sustin aspectul. Cu o mica piatra pretioasa sau o gravura, poti face din inel ceva special. Indiferent daca ar trebui sa fie un inel clasic de argint fara decor sau daca esti in cautarea unei bijuterii cu totul deosebite, niciuna dintre dorintele tale nu ramane neimplinita.

Inele barbati

Inelele de aur si argint nu sunt populare numai pentru femei, ci sunt foarte populare si in randul barbatilor. Cu inele barbati iti poti sublinia carisma masculina si acest lucru nu este extravagant. In plus, poti purta inele barbati de aur sau argint si in viata de zi cu zi fara probleme.

Inelele pentru barbati pot fi gasite in multe feluri, insa multi barbati prefera inelele clasice cu banda sau inele cu sigiliu.

Inele de aur

Un inel de aur are propriul farmec. Pana in prezent, culoarea aurie nu si-a pierdut popularitatea. Inelele din aur confera o caracteristica speciala pe care niciun alt material nu o poate egala. Modelele de inele de aur accesorizate cu pietre pretioase, simbolizeaza exclusivitatea si pretiozitatea.

Indiferent daca este aur alb, roz sau galben, un inel de aur se potriveste fiecarei varste. Rasfoieste gama variata de inele de aur in diferite forme si nuante de culoare si alege unul pentru tine sau pentru o persoana cu totul speciala, deoarece, aceasta bijuterie este valoroasa.

Ce inseamna cand visezi inele de aur?

In general, daca visezi inele de aur cu pietre, trebuie sa-ti rezolvi afacerile si relatiile. Soarta avertizeaza ca in acest moment este imposibil sa-ti asumi riscuri, deoarece exista o posibilitate de pierdere. Si cu o abordare rezonabila a fiecarui act, te asteapta succesul.

Daca visezi inele de aur cu diamante – vin gloria, onoarea, recunoasterea meritelor unei persoane. Pentru femeile necasatorite, visul inseamna o nunta magnifica.

Bijuterii de aur

Inelul este unul dintre cele mai durabile simboluri ale iubirii si, prin urmare, este foarte popular. Ca simbol al infinitului, este cea mai importanta bijuterie pentru nunta. Inelele de casatorie si de logodna sunt de obicei purtate toata viata.

Pe langa inele de nunta si de logodna, poti gasi si inele de prietenie si diverse alte bijuterii de aur. Poti descoperi o varietate de inele de brand de inalta calitate. Fie ca sunt inele de aur, inele de argint sau inele care atrag atentia, sunt bijuterii de aur perfecte pentru fiecare gust. =

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Inele, bijuteriile simbol al infinitului

  1. Am fost placut surprins de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Este clar ca autorul s-a documentat temeinic si a abordat subiectul cu seriozitate. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a intelege mai bine contextul.

  2. Este impresionant cum autorul a reusit sa adune atatea informatii relevante intr-un singur articol. Felicitari pentru munca depusa si pentru modul in care a prezentat subiectul. Sper sa continui sa scrii astfel de articole captivante.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Ma bucur ca am aflat mai multe despre acest subiect si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le stiam. Astept cu nerabdare sa citesc mai multe articole de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *