Antibioticele au devenit unele dintre medicamentele prescrise excesiv. Prin urmare, bacteriile puternice nu mai raspund la ele.Dar exista si unele mirodenii naturale si ierburi care au proprietati antibiotice mai puternice decat medicamentele prescrise. Folosind aceste remedii naturale, veti reusi sa va reduceti sansele de dezvoltare a rezistentei la antibiotice si sa tratati infectiile moderate.

Si totusi, nu ne putem baza in totalitate pe antibioticele naturale fara a consulta un doctor care va cunoaste problema si care este capabil sa va propuna un tratament adecvat, care sa va sfatuiasca. Pana atunci, puteti incerca urmatoarele 10 antibiotice naturale.

10 antibiotice naturale puternice:

1. Otetul de mere
Otetul de mere contine acid malic, extrem de eficient ca forma de antibiotic. Acesta are proprietati antivirale puternice, precum si calitati antibacteriene si antifungice. Poate fi folosit pentru tratarea durerilor in gat si pentru a distruge bacteriile care au cauzat problema.

2. Echinaceea
Spre deosebire de majoritatea antibioticelor, Echinaceea actioneaza direct, distrugand bacteriile si imbunatatind rezistenta sistemului imunitar. Ajuta la combaterea infectiilor cauzate de racelile obisnuite, de gripa si de problemele respiratorii. Daca este administrata in momentul aparitiei simptomelor, va ajuta la prevenirea dezvoltarii gripei.

3. Usturoi
Usturoiul are proprietati antivirale, antifungice si antimicrobiene. Este capabil sa amelioreze si sa protejeze in momentul eliminarii bacteriilor daunatoare. Mai mult, este extrem de bogat in antioxidanti naturali care distrug radicalii liberi si are capacitatea de a sustine intarirea sistemului imunitar.

Alicina, compusul activ din usturoi este componenta cheie in lupta si combaterea bacteriilor nocive. Puteti strivi usturoiul pentru a-i activa compusii, il puteti consuma crud, intr-un ceai cald sau gatit in mancare.

4. Ghimbir
Ghimbirul poate fi intalnit in fiecare tratament pentru raceala sau gripa. Este folosit pentru ameliorarea durerilor articulare, musculare, a greturilor si a durerilor de stomac.

5. Miere de Manuka
Cea mai placuta forma de antibiotic se gaseste sub forma mierii de Manuka. Daca este aplicata local, poate distruge o larga gama de patogeni, inclusiv de bacterii consumatoare de carne si MRSA.

6. Ardei Habanero
Ardeii Habanero sunt folositori in tratarea unei vaste varietati de tulburari. Contin capsaicina, care ajuta la scaderea nivelului de colesterol, a presiunii din sange si lupta impotriva cancerului de prostata si a obezitatii.

7. Radacina de hrean
Radacina de hrean are proprietati antibacteriene. Este alegerea perfecta pentru combaterea infectiilor, precum Listeria sau Stafilococ. Este formata dintr-un compus cunoscut si ca Izotiocianat de alil, cel responsabil pentru proprietatile sale benefice.

8. Ceapa
Ceapa, precum usturoiul, are unele proprietati antibacteriene. Este perfecta in special pentru intarirea sistemului imunitar si pentru protejarea corpului impotriva atacului bacteriilor periculoase.

9. Uleiul de oregano
Uleiurile esentiale de oregano pot conferi diferite beneficii pentru sanatate, mult mai bune decat unele antibiotice. In plus, nu au efectele negative ale antibioticelor. Contin compusi puternic antibacterieni si antifungici.

10. Turmeric
Nu numai ca turmericul este un condiment intens, ci este si un remediu puternic. Va ajuta la curatarea si detoxifierea completa a organismului. Puteti folosi turmeric pentru condimentarea sucurilor.

3 thoughts on “Cele mai puternice 10 antibiotice pe care ar fi bine sa le cunoasteti

  1. Subiectul abordat este extrem de relevant in contextul actual si consider ca acest articol ofera o perspectiva echilibrata si obiectiva asupra temei discutate. Recomand lectura tuturor celor interesati de acest subiect.

  2. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol, precum si de claritatea expunerii. Este evident ca autorul si-a dedicat timpul pentru a realiza un material de calitate.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Mi-au placut exemplele practice prezentate si modul in care autorul a structurat informatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *