Exista mai multe tipuri de lampi pe care ar trebui sa le iei in calcul pentru interiorul sau exteriorul casei astfel incat sa folosesti lumina in avantajul tau.

Iti oferim mai multe sugestii si sfaturi de care ar trebui sa tii cont in momentul in care iti alegi lampile astfel incat sa poti fi sigur ca nu dai gres si nu strici ideea e amenajarea interioara pe care o utilizezi sau stilul gradinii, dar care sa te ajute sa dai si functionalitate spatiului in care le amplasezi.

1. Lampadare de podea

Lampadarele de podea sunt unele dintre cele mai elegante surse de lumina si pot fi amplasate oriunde in interiorul unei case.

Vestea buna cu aceste lampadare este ca au de obicei abajururi foarte mari sau abajururi care pot sa fie reglate pe inaltime si pe dimensiune astfel incat sa iti ofere lumina de care ai nevoie pentru confort.

Poti pune astfel de lampadare langa pat, de o parte si de alta a patului atunci cand ai un pat de mijloc, de o parte si de alta a canapelei din living, langa unui din fotolii, langa masa pe care tii telefonul fix sau pe hol, langa cuier.

2. Lampi solare pentru gradina

Lampile solare pentru gradina sunt de asemenea extrem de speciale pentru ca sunt cele care iti vor lumina noptile atunci cand vii tarziu acasa si cand nu mai vrei sa trezesti pe toata lumea aprinzand luminile din curte.

De asemenea, in momentul in care stai afara si te relaxezi alaturi de prieteni, iti va fi foarte usor sa vezi in jur cu ajutorul acestor lampi si vestea buna este ca ele nu consuma curent, deci vei avea lumina fara sa platesti.

Aceste lampi solare pentru exterior sunt cele care se incarca de la lumina solara din timpul zilei si noaptea, in functie de dimensiuni vor arata exact ca niste licurici in gradina ta.

Lampile solare sunt foarte speciale si mai nou le poti gasi in culori variat, in dimensiuni variate si cu efecte variate. Poti pune pe langa aleea principala lampi care sa fie foarte stridente si mari, iar printre flori lampi mici care sa arate exact ca niste licurici.

3. Lampi cu LED pentru exterior

Citeste continuarea articolului aici: Tipuri de lampi pe care sa le iei in calcul pentru interiorul si exteriorul casei tale

Google search engine