Poti profita de un moment magic si relaxant prin scaderea intensitatii luminii din baie, aplicandu-ti o masca capilara si acoperindu-ti parul cu un prosop, foloseste si o masca exfolianta, venind in completare cu un masaj pentru drenare.

La toate acestea putem adauga lumanari parfumate, muzica care sa ne deconecteze de rutina zilnica si in functie de preferinte, un pahar de vin sau putina ciocolata.

Daca iti doresti sa te simti la tine acasa exact ca la spa si sa beneficiezi de relaxarea fizica si mentala de care ai nevoie dupa o zi sau o saptamana incarcata, iti prezentam mai jos cateva idei pentru spa-ul ideal din locuinta ta.

Nu ingramadi lucrurile

Daca toate suprafetele din baia ta sunt supraaglomerate de recipiente de gel de dus si sampon, produse de machiaj si alte accesorii de toaleta, produse pentru par si corp, e timpul sa faci putina ordine.

Indeparteaza din campul vizual obiectele pe care nu le folosesti zi de zi si depoziteaza-le sub chiuveta, intr-un cos impletit sau intr-un dulap cu rafturi. Renunta la produsele pe care nu le-ai mai folosit in ultimele sase luni si pastreaza la indemana esentele aromate de baie.

Include materiale moi la tingere

Citeste continuarea aici: Relaxeaza-te in propria baie ca la spa

Google search engine