De multe ori din lipsa de timp, oboseala acumulta sau lipsa rabdarii necesare, ne putem confrunta cu probleme atunci cand nu gasim sau nu avem la indemana obiectele personale necesare.

O mai buna organizare a tuturor lucrurilor in casa reprezinta o provocare pentru multi dintre noi. Organizarea este foarte importanta deoarece ofera starea de confort, relaxare si liniste in viata fiecarei persoane. Te va ajuta in a beneficia de mai mult timp liber si in a reduce nivelul de stres.

Un lucru fundamental in organizarea casei este acela ca trebuie sa gasesti un loc pentru fiecare obiect, iar al doilea ca toti membrii familiei, chiar si cei mai tineri, trebuie sa primeasca o sarcina fiecare, impreuna reusind sa creati un sistem de organizare adecvat necesitatilor voastre.

Iti prezentam cateva idei care iti pot fi de ajutor pentru o mai buna organizare a casei tale.

Idei de organizare pentru living

Specialistii in design anterior au stabilit numeroase reguli de amenajare, de care poti tine cont in special cand trebuie sa organizezi un living de mici dimensiuni. Astfel, daca iti face placere sa colectionezi suveniruri sau bibelouri, vei avea nevoie de un spatiu in care poti sa le expui. In acest caz, poti inlocui o biblioteca greoaie, care ocupa mult loc, cu niste etajere si polite.

Pe langa canapea si fotolii, poti incorpora niste taburete cu spatii de depozitare, ca sa tii paturile sau revistele in ordine. Vizual, livingul va parea mai aerisit si mai organizat daca este mai bine luminat. Amplaseaza o oglinda pe peretele din fata ferestrei pentru a reflecta cat mai multa lumina naturala si vei crea, in acelasi timp, si un binevenit efect de marire a spatiului.

Idei de organizare pentru dormitor

Citeste continuarea aici: Organizarea perfecta pentru locuinta ta