Incepe sa iti pregatesti lista de dorinte cu produsele preferate si alte cateva lucruri pe care nu ti le-ai putut permite de-a lungul anului.

Ultima zi de vineri din noiembrie este o zi perfecta atat pentru comercianti, cat si pentru clienti. De cand aceasta traditie americana a ajuns in tara noastra in anul 2011, putini sunt cei care reusesc sa reziste reducerilor suculente oferite de majoritatea magazinelor, fie ca vorbim de cele fizice sau de cele online.

Exista articole care nu pot lipsi din whishlist-ul tau pentru ziua de vineri, 26 noiembrie anul acesta (2021), asa ca nu poti rata aceasta ocazie de aur de a pune mana pe ele. Pe langa ofertele de moda, vei gasi si chilipiruri suculente la electronice si electrocasnice si reduceri incredibile la mobila si amenajari, la care nu vei putea rezista.

Inainte de a incepe sa te bucuri de aceasta zi de cumparaturi la preturi imbatabile, trebuie sa stii in prealabil care este cea mai buna modalitate de a face cumparaturile si de a profita de cele mai bune oferte de Black Friday. Graba cu aceasta ocazie iti poate juca o festa, asa ca fii atent la aceste sfaturi utile pentru a cumpara doar acele articole de care ai cu adevarat nevoie.

Verifica ofertele de anul trecut

Daca ai posibilitatea, incearca sa te interesezi in privinta reducerilor facute anul trecut de magazinele de mobila. Astfel, vei sti care sunt piesele de mobilier care beneficiaza de obicei de cele mai mari reduceri si iti vei putea calcula un buget. Poate ca ofertele pentru scaune te vor convinge sa iti cumperi unele noi si sa renunti la ideea de a investi intr-o noua biblioteca.

Masoara spatiul din apartament

Citeste continuarea aici: Lucruri de stiut inainte de a cumpara mobilier de Black Friday