Jucariile sexuale pentru femei zboara prin reclame in toate formele si culorile posibile, iar jucariile sexuale pentru barbati, in special masturbatoarele, sunt rareori vazute. Cu toate acestea, mii de barbati cauta in mod regulat jucarii sexuale pentru barbati pe Google.


Masturbatorii sunt jucarii sexuale care adesea imita parti ale corpului, cum ar fi gura, vaginul sau anusul. Un astfel de dispozitiv poate fi compact sau de dimensiuni complete. Papusile sexuale sunt, de asemenea, un tip de masturbator.

Exista modele cu vibratii, rotatie, incalzire, vid. Relieful interior al fiecarei gauri este adesea bine gandit, astfel incat senzatiile sa fie cat mai realiste posibil. Poti intalni 2 tipuri de masturbatori – realiste si discrete. Diferenta consta in aspect.

Masturbatorii moderni pot fi echipati cu diverse functii, cum ar fi vibratiile. De asemenea, se pot deplasa in ritmul frictiunii si chiar pot sa scoata sunete. Modelele individuale sunt controlate de un smartphone si toate miscarile pot fi planificate in avans sau modificate in acest proces. Mega masturbatorii se conecteaza cu ochelari virtuali sau o tableta, ceea ce iti va permite sa te scufunzi in videoclip si sa experimentezi tot ce se intampla in filmul tau porno preferat.

Astfel de jucarii sexuale sunt destul de scumpe. De aceea, majoritatea barbatilor prefera jucarii sexuale ieftine, care pot fi cumparate chiar si din magazinul online, in mod discret. Atunci cand utilizezi jucarii sexuale, este important sa utilizezi o crema hidratanta sau un lubrifiant, care te va ajuta sa ai o experienta sexuala completa.

Atunci cand alegi un lubrifiant, este important sa stii ca pentru jucariile sexuale din tesaturi mai fine, silicon, piele cibernetica este bine sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa.

Jucarii sexuale pentru barbati

Masturbatoarele sunt jucarii sexuale pentru barbati cu diferite efecte de vibratie, care stimuleaza penisul si il exercita in acelasi timp. Penisul si glandul devin mai putin sensibile si timpul de ejaculare este prelungit.

Citeste continuarea articolului aici: Jucarii sexuale ieftine pentru placerea barbatilor