Baile moderne din zilele noastre au devenit un loc de refugiu si relaxare pentru a scapa de stresul zilei.

S-au dus zilele de design simplu al baii, in zilele noastre noi tendinte si accesorii sunt la orizont.

Din acest motiv, este extrem de important ca imaginea obisnuita a unei camere in care petreci mai putin de 10 minute trebuie sa dispara.

Cum se poate realiza acest lucru? Prin aplicarea unei serii de sfaturi care transforma drastic aceasta imagine.

Citeste mai departe si descopera cele mai noi stiluri pentru baie, pentru a te ajuta sa stabilesti clar ceea ce iti doresti si de ce ai nevoie.

Adopta din bunul gust al italienilor

Pentru italieni, nu exista prea mult – ei sunt cunoscuti pentru opulenta stilurilor, pigmentii puternici, materiale indraznete precum catifeaua dar si culori care ies imediat in evidenta precum auriul.

Daca ai spatiul necesar la dispozitie, opteaza pentru o cada asezata in partea centrala a baii – ca loc de rasfat zilnic.

Apoi, podelele trebuie neaparat sa fie din materiale atemporale, luxoase. Alege culori mai intunecate pentru podea si pereti, ca sa poti sa pui in evidenta zona cu mobilier de baie.

Aceasta nu trebuie, niciodata, aleasa la intamplare, ci, in concordanta cu restul elementelor de design.

Inspira-te de la nordici

Stilul de viata nordic este rafinat si plin de spirit. Deoarece, o mare parte din an, temperaturile din tarile lor sunt scazute, iar, in unele zone, orele cu soare sunt destul de putine, acestia si-au desavarsit activitati pe care sa le faca exclusiv in casa.

Citeste continuarea aici: Idei de amenajare a baii care te vor pune pe ganduri