Dormitorul este refugiul nostru, locul in care ne odihnim si cautam intimitate.

De aceea, asteptam cu nerabdare sa il decoram si sa il transformam in camera speciala pe care ne-o dorim.

Acum este momentul sa optezi pentru elemente mai vesele care sa te binedispuna.

Dincolo de aspectul estetic, nu trebuie sa uitam ca dormitorul nostru trebuie sa ne ofere si odihna de care avem nevoie.

Daca ti se pare ca dormitorul tau are un tip de decor prea serios si ai vrea sa creezi un loc mai vesel si mai placut de odihna, nu-ti face griji, pentru ca daca urmezi o serie de sfaturi simple si usoare, nu vei avea prea multe probleme atunci cand vine vorba de a avea dormitorul visurilor tale.

Organizeaza zona patului

Zona in care este amplasat patul ocupa cea mai mare parte a unui dormitor, iar din acest motiv ea devine si cea mai vizibila.

Pentru a aduce un strop de veselie in acest spatiu, poti opta pentru amenajari folosind pilote si huse de pilote colorate sau cu modele.

In prezent, poti gasi nenumarate modele de pilote, incepand de la modele monocrome, dar vesele si terminand cu modele 3D, tematice sau cu diferite mesaje.

Pentru a spori efectul, poti de asemenea sa optezi pentru cuverturi de pat sau pleduri jucause, care sa transforme o zona aparent banala intr-un spatiu colorat si vesel, gata sa iti ofere oricand relaxarea de care ai nevoie.

Schimba perdelele si draperiile cu modele colorate

Citeste continuarea aici: Cum sa iti transformi dormitorul intr-o camera vesela