Bratara este o parte importanta a tinutei si iti poate exprima increderea si identitatea stralucitoare. Exista multe modele de bratari pentru barbati din diverse materiale.

In mod traditional, variantele cu impletituri din piele si margele de lemn sau metal pot fi purtate de ambele sexe. In special pentru barbati, accesoriile pentru incheietura mainii sunt fabricate din metale pretioase, cum ar fi argintul sau aurul, care sunt adesea mai largi si masive, fara adaosuri inutile.

Bratari barbati

Multi barbati vor sa arate foarte bine, dar pentru a realiza acest lucru, au nevoie de bijuterii asemanatoare femeilor. Aceasta dorinta de bijuterii a fost adoptata de multi designeri care creeaza colectii de bijuterii pentru barbati.

Exista multe modele de bratari barbati care in sine, sunt foarte masculine, fiind un fel de simbol ascuns al fortei si pasiunii masculine. Bratarile pentru barbati sunt modele diferite de cele de dama. In primul rand, exista bratari masive.

Sunt clasice ale genului, purtate si preferate de multi barbati. In afara de acestea, bratarile pentru barbati sunt recunoscute ca fiind extrem de elegante si de inalta calitate. Deoarece sunt foarte usoare, le permite barbatilor sa poarte mai multe pe o singura mana.

Bratari argint

Citeste continuarea aici: Bratari pentru barbati la moda