Perioada de alaptare este unul dintre cele mai importante procese atat pentru mama, cat si pentru bebelus si este cu siguranta una din cele mai frumoase, de neuitat si unice experiente.

Prin urmare, este esential sa ai un loc perfect pentru a alapta copilul, iar pentru a obtine acest lucru, camera trebuie sa fie mobilata confortabil si practic, sa ai spatiu suficient, lumina necesara si nu in utimul rand, un scaun perfect pentru alaptare.

Atunci cand vei achizitiona scaunul pentru alaptat trebuie luate in considerare mai multe caracteristici: confort, siguranta si durabilitate.

In descrierea de mai jos vei gasi cele mai importante recomandari pentru a putea alege scaunul de alaptare care sa se adapteze perfect necesitatilor tale.

Este scaunul suficient de confortabil pentru tine?

Fie ca iti place sau nu, tu si acest scaun veti petrece foarte mult timp impreuna. Un bebe este imprevizibil prin definitie, asa ca nu trebuie sa te surprinda o sesiune nocturna de alaptat care se intinde pe parcursul unei ore intregi sau chiar mai mult.

Desi confortul pare sa fie un criteriu evident, foarte multe mamici il sacrifica, in favoarea designului sau a culorii. Ei, bine, afla ca le poti avea pe toate!

Poti sa te ridici usor, fara sa il deranjezi pe cel mic?

Cu siguranta, stii acel moment glorios cand micutul tau adoarme si poti, in sfarsit, sa il asezi in patut. Ar fi pacat ca tot efortul tau sa fie in zadar! Daca scaunul pentru alaptat nu iti permite sa te ridici usor, fara sa il trezesti pe copil, inseamna ca nu este deloc potrivit.

Citeste continuarea aici: Alegerea scaunului de alaptat ideal pentru camera bebelusului