De obicei, paturile sunt schimbate o data la zece ani, deci este necesar sa alegi un pat rezistent si confortabil, in care sa ai parte de un somn odihnitor.


Alegerea patului nepotrivit poate duce la aparitia durerilor musculare, a durerilor de spate si a insomniei. Prin urmare cand vine vorba de confortul tau nu face rabat de calitate.

Cumpararea unui pat nou este o investitie importanta, atat pentru designul dormitorului tau, cat si pentru confortul personal. Mai departe iti oferim cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea patului potrivit necesitatilor tale.

Tine cont de dimensiunea camerei

De obicei un spatiu limitat ne va oferi mereu batai de cap si ne va impune cateva limite de design, insa totusi nu va fi imposibil sa alegi patul perfect. Daca suprafata este prea mica, e recomandat sa alegi un pat simplu, din metal sau din lemn, prevazut cu sertare de depozitare, pe care sa il amplasezi in coltul camerei.

In schimb, daca dormitorul tau este incapator, poti profita de acest lucru, optand pentru un pat masiv, cu tablie din lemn si structura solida.

De asemenea, daca dormitorul tau are un tavan inalt, poti alege chiar si un pat cu baldachin, pe care il poti decora dupa bunul plac.

Alege un pat in functie de stilul de amenajare al camerei

Daca vrei sa iti cumperi un pat nou pentru dormitor, nu trebuie sa te gandesti doar la confort, ci si la designul camerei. Spre exemplu, un pat cu o tablie simpla, din lemn, ar fi potrivit pentru o camera moderna.

Citeste continuarea articolului aici: Alege-ti patul perfect in cativa pasi simplu