Niciodata nu se intampla sa apreciem ceva pana cand dispare. Unele persoane nu va apreciaza nici atunci cand plecati. Sunt atat de egocentrici si egoisti incat orice nu le aduce un beneficiu direct sau imediat, nu este deloc demn de atentia lor. Sunt atat de indragostiti de propria persoana incat nu mai exista loc pentru voi. Indiferent cat de mult ati incerca, indiferent cat de flexibili si intelegatori ati fi sau cat de mult i-ati iubi, nu se vor schimba niciodata. Nu se vor trezi prin magie intr-o zi si sa aprecieze in totalitate persoana minunata langa care se afla.

Nu va vor accepta iubirea si nu o vor oferi inapoi deoarece dupa iubirea lor imensa de sine, nu mai au nimic sa va ofere si voua. Tot timpul, toata iubirea, pasiunea si grija le sunt indreptate catre ei insisi. Precum o gaura neagra, va vor atrage si vor devora sentimentele tuturor celor din jur.

Iata cele 5 semne ca nu va merita:

1. Va mint si va insala
Va pun increderea la incercare si va mint. Nu va vor spune niciodata unde merg sau in compania cui se afla. Traiesc o viata dubla si va folosesc pentru a sustine terta persoana. Va mint pentru ca nu sunteti importanti pentru ei. Numai persoanele lor sunt importante pentru ei.

Toata lumea din jur va fi folosita si eliminata pentru a le alimenta satisfactia. Nu va iubesc destul pentru a fi sinceri cu voi si nici macar nu au atata respect pentru a inchiea o relatie inainte de a incepe alta.

2. Ei iau, nu ofera
Persoanele care se alfa intr-o relatie ce se bazeaza pe iubirea reciproca, pana la un moment dat, ofera din tot ceea ce au. Isi acorda timpul, resursele, iubirea si spatiul partenerilor lor. In preajma unei astfel de persoane, toata lumea este fericita si multumita.

Atunci cand vorbim despre o persoana care stie doar sa ia, numai jumatate din relatie se bazeaza pe oferit, in timp ce cealalta parte se hraneste cu aceste resurse. Precum o gaura neagra, va vor epuiza, neoferind nimic in schimb. Pentru ei, relatia este unilaterala. Fie faceti ca ei, fie va parasesc.

Aveti nevoie de cineva care poate sa accepte faptul ca sunteti un om cu dorinte, sentimente si nevoi proprii. Aveti nevoie de cineva care ofera inapoi unei relatii mai mult decat lucrurile de care se folosesc.

3. Va depreciaza

Citeste continuarea articolului aici: 5 semne ca iubiti o persoana ce nu va merita

Google search engine