Frumusetea unei femei nu se reflecta doar prin hainele pe care le poarta, prin atitudinea pe care o adopta sau prin felul in care isi piaptana parul. Frumusetea femeii o poti vedea in ochii ei, acestia fiind poarta catre inima sa, locul unde isi adaposteste toata iubirea.Adevarata frumusete a unei femei se reflecta prin sufletul ei. Prin grija pe care o ofera cu atat de mult drag, pasiunea pe care o arata, iar ea va fi din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea anilor. – Audrey Hepburn

Exista o multime de femei minunate in lume – si multe dintre ele raman singure sau duc lipsa de prieteni.

De ce?

Ei bine, nu putem vorbi in numele fiecarei femei; dar se poate sa fi obosit. A obosit sa mearga la intalniri si sa se imprieteneasca mereu cu persoane mediocre. Probabil ca s-a saturat sa mai fie folosita, mintita si nerespectata.

Vezi tu, femeile cu aceasta calitate au in general inimi bune si sunt genul de persoane care au incredere in cei din jur – doua caracteristici care, din pacate, sunt exploatate mult prea des.

Femeia de neuitat este aceea dupa care fostii parteneri si prieteni plang dupa ce s-au despartit sau dupa ce au pierdut-o.

Calitatile extraordinare nu sunt apreciate de oamenii normali – un adevar trist si evident de-a lungul vietii. Persoanele fericite sunt dispretuite de cele nefericite. Cei tacuti sunt batjocoriti de cei care tipa. Cei care se autodepasesc sunt dispretuiti de lenesi – si tot asa.

Femeile exceptionale nu sunt tratate in alt mod.

Deci, in onoarea tuturor femeilor frumoase si exceptionale din lume, iata cele 11 caracteristici pe care le respectam:

1. Bunatatea ta
Bunatatea ta este evidenta oriunde ai merge. Indiferent de cate ori argumentele tale, generozitatea ta si prietenia ta au fost ignorate, tu continui sa incerci.

Esti iubita mai mult decat s-ar putea exprima in cuvinte de cei carora le-ai schimbat vietile.

2. Independenta ta
Daca ai gasit persoana potrivita, exista sansa ca aceasta sa se fi indragostit de firea ta independenta. Adoram faptul ca nu te valorifici in functie de partener, ci in functie de calitatile tale extraordinare si unice care iti alimenteaza sufletul.

3. Altruismul tau
O femeie de neuitat intotdeauna va oferi mai mult decat va primi. Gandeste-te la una sau doua dintre cele mai importante femei din viata ta; femeia pe care o iubesti mai mult decat pe oricine sau altceva. Acum, intreaba-te: a pus nevoile altora inaintea celor proprii?

Pune-ti aceasta intrebare pentru fiecare femeie care a facut din lumea asta un loc mai bun.

4. Eleganta ta

Citeste continuarea articolului aici: 11 caracteristici ale unei femei de neuitat

Google search engine